Hirsiä/hirsikehikko 24.5m2

400 €
Otsikko
Hirsiä/hirsikehikko 24.5m2
Määrä
1
Yksikkö
/ kpl
Esittelyteksti
Hirsikehikko. Käsittää kaksi huonetta (24.5 m2) Koko 7 m (syv.), 3.5 m (lev.), 2.8 m (hirsirungon kork). Hirren paksuus noin 150-160 mm. Yksi lähes yhtenäinen pitkä seinä, jossa yksi pieni ikkuna. Päädyissä ikkuna-aukot. Toisella pitkällä seinällä oviaukko. Pohjapiirroksesta lisätietoja.

Tiedustelut puh. 044-0114400.

Edelliseltä omistajalta saamani tiedon mukaan kyseessä on Albergan Kartanon metsästysmaja.

Hintapyyntö: 400 euroa / rohkea tarjous

Hirsirungon sisä- ja ulkopanelointi on purettu. Kuvat eivät tältä osin ole aivan ajan tasalla. Hirsirungon yläpuolinen ullakkokerros on myös hyvin suurelta osin purettu. Vain katto ja ullakon lattia on jäljellä. Katto on hyvin helppo purkaa ullakolta käsin. Ullakko on matala ja jäljellä on kattotuolit, kattolaidoitus ja kattohuopa.  

Purkuaikataulu voidaan sovittaa yhteen ostajan aikataulujen kanssa tiettyjen rajojen puitteissa (1-2 kuukautta).

Ehdotettu vastuunjako: Ostajan vastuulla on purkaa hirsirungon yläpuolinen rakenne sekä kuljettaa runko pois. Myyjä järjestää paikalla kaksi jätelavaa, puulavan ja lajittelemattoman rakennusjätteen lavan. Myyjä huolehtii siitä, että lavat tyhjennetään ja vastaa lavoista ja jätteestä aiheutuvista kustannuksista.

Talosta on otettu asbestinäytteet. Tulosten mukaan sähkötaulun takan on 1m*1m palonsuojalevy, joka sisältää asbestia. Myyjä poistattaa sen erityispurkuna. Sähkötaulu on talon laajennusosassa, noin 4 metrin etäisyydellä hirsirungon ulkoseinästä. 

Talon sisällä ei ole muuta asbestia sisältäviä materiaaleja. Myös huopakatosta on tehty PAH-analyysit (kreosiitti ym.) PAH-näytteet ovat kaikilta osin negatiiviset. Purun voi siltä osin suorittaa turvallisesti.
 
Julkaistu
09.06.2019
Lisätiedot
Leveys (cm)
7
Korkeus (cm)
28
Syvyys (cm)
35
Sijainti
Maakunta
Uusimaa
  • 45 Näyttämiskertaa
Kaverin nimi *
Kaverin sähköposti *
Nimi
Sähköposti
Viesti
Kirjaudu sisään
Käyttäjätunnus
Salasana
Salasana unohtunut? Muistuta