Usein kysyttyä


Mitä kaikkea voin hakea Navetta.comista ja miten haku tapahtuu?
Navetta.comin kautta voit hakea vanhoja ennen vuotta 1960 rakennettuja rakennuksia, hirsikehikoita, rakennustarvikkeita sekä vanhojen rakennusten kunnostamiseen erikoistuneita alan osaajia. Ilmoitusten hakeminen onnistuu ilmoitusnumerolla, paikkakunnalla tai millä tahansa vapaalla hakusanalla. Vasemman puoleisessa palkissa voit asettaa tuotteelle tai osaajalle tarkemmat hakuehdot.

Vaatiiko Navetta.com rekisteröitymisen?
Sivustolla olevia ilmoituksia voi selailla rekisteröitymättä. Jos haluat jättää oman ilmoituksen, tallentaa etsimällesi tuotteelle hakuvahdin saadaksesi viestin etsimästäsi tuotteesta tai rakennuksesta, lisätä ilmoituksen omiin suosikkeihin tai lähettää henkilökohtaisen viestin ilmoittajalle, on Navetta.comiin rekisteröidyttävä. Rekisteröityminen onnistuu sivun oikeassa ylälaidassa olevasta linkistä. Ohjelma pyytää antamaan käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tilin käyttäjätunnusta ei pysty muuttamaan, mutta salasana on muokattavissa myöhemminkin. 

Voinko lajitella hakutuloksia jotenkin?
Hakutuloksia voi järjestellä ja listata haluamallaan tavalla. Hakutuloksissa näytetään viimeiseksi jätetyt ilmoitukset ensin, mutta valintalaatikon yläpuolisesta Lajittele perusteella -alasvetolaatikosta voit vaihtaa järjestyksen mieleiseksesi (esim. uusin ensin, vanhin ensin jne.)

Mikä ero on Hakuvahdilla ja Etsitään -ilmoituksella ja miten ne toimivat?
Jos sivustolta ei heti löydy etsimääsi, voit jättää oman Etsitään -ilmoituksen tai tehdä hakuvahdin. Molemmat vaativat rekisteröitymisen. Oma Etsitään –ilmoituksesi on nähtävissä niilläkin sivuston selailijoilla, jotka eivät ole rekisteröityneet. Se voi innostaa sellaisia lukijoita, jotka eivät ole ajatelleet itse aktivoitua vanhan talonsa tai rakennustarvikkeidensa myynnissä tai ole tehneet osaamisestaan ilmoitusta. Hakuvahti tehdään etsimällä ensin haluttu kohde omilla hakuehdoilla. Kun sellaista ei löydy, tulee esille teksti, jonka linkistä klikkaamalla hakuvahdin pääsee jättämään. Ohjelmisto lähettää automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi heti, kun etsitty tuote, rakennus tai osaaja tekee Navetta.comiin ilmoituksen.

Mitä kaikkea voin ilmoittaa Navetta.comissa?
Navetta.com yhdistää meidät kaikki, jotka olemme innostuneita vanhoista taloista. Onko teillä etsinnässä vanha talo tai siirrettävä hirsikehikko? Vai haluatteko myydä tai vuokrata vuosikausia kunnostamanne vanhan talon sitä arvostavalle? Tarvitseeko taloonne hankkia vanha ikkuna tai ovi? Tai onko teillä tarvetta ikkunoiden kunnostajalle, hirsirungon korjaajalle tai jopa hirsitalon siirtäjälle? Vai haluatteko myydä tarpeettoman vanhan kaakeliuunin sitä etsivälle? Navetta.comista löytyy apua kaikkiin tarpeisiin. Aina apua ei löydy ihan heti, mutta sivustollemme voi jättää myös Etsitään –ilmoituksen, jolloin sivuston kävijät voivat ottaa yhteyttä suoraan tarvitsijaan.

Oletko alan kokenut ammattilainen? Navetta.comissa voit kertoa osaamisestasi ja yrityksesi tarjoamista palveluista veloituksetta. Mikäli taas olet vanhojen rakennustarvikkeiden kauppias, voit esitellä sivustollamme tuotteitasi sopimusilmoittajana. Ota ystävällisesti yhteyttä (p. 0400-570110)!

Miten jätän ilmoituksen Navetta.comiin? 
Ilmoitusten teko Navetta.comiin on helppoa. Sekä yksityishenkilöt että yritykset tekevät ilmoitukset samalla tavalla. Ennen ilmoituksen jättöä sinun on rekisteröidyttävä. 

Ilmoitus tehdään valitsemalla ylävalikoista ”Jätä ilmoitus”. Tämän jälkeen valitse haluamasi ilmoitustyyppi. Ilmoituksen tekeminen on helppoa. Mitä enemmän rakennuksesta, tuotteesta tai osaamisesta on tietoa, sen parempi. Maksullisissa ilmoituksissa siirryt automaattisesti Paytrail Oy:n tai Paypalin sivustolle maksatuksen ajaksi. Muista palata myyjän palveluun maksun jälkeen - muuten ilmoitus ei rekisteröidy meille. Kaikki ilmoitukset hyväksytään ylläpidon toimesta ennen julkaisua. Jos sinulla on tarvetta useammalle kuin yhdelle ilmoitukselle, ole yhteydessä meihin (p. 0400-570110). Avaamme tilin haluamallesi määrälle ilmoituksia ja laskutamme palvelusta erikseen. 

Kuinka kauan ilmoitukseni on voimassa?
Ilmoitukset ovat voimassa joko kuusi tai kaksitoista kuukautta kerrallaan. Varsinkin veloituksettomat ilmoitukset saattavat unohtua sivustolle ja siksi lähetämmekin määräajoin sähköpostiisi automaattiviestin, jossa näkyvää linkkiä klikkaamalla pääsette muokkaamaan tai julkaisemaan ilmoituksen uudelleen veloituksetta. Kaikkien sivustolla ilmoittavien etu on, että jaettu tieto on aina ajankohtaista. Ilmoituksen tuotteita ja tietoja voi vaihtaa matkan varrella. Ennen ilmoituksen vanhenemista saatte sähköpostiinne automaattisen ilmoituksen ja ohjeet, miten jatkaa ilmoitusta. Toki voitte käydä poistamassa ilmoituksen myös ennen määräajan päättymistä. Asiattomat tai sivustolle sopimattomat ilmoitukset poistamme ylläpitäjän toimesta. 

Kuinka monta kuvaa voin lisätä ilmoitukseeni?
Hyvässä ilmoituksessa on paljon kuvia. Navetta.comin ilmoitukseen voi lisätä kaksi videota ja kaksikymmentäviisi kuvaa. Ensimmäinen kuva on ilmoituksen pääkuva, joka näkyy ilmoituslistauksissa.
 
Kuinka paljon ilmoittaminen maksaa?
Eri tuoteryhmillä on erilaiset hinnat ja paljon ilmoittavilla sopimusilmoittajilla omat hinnastonsa. Muistathan, että kaikki Etsitään - sekä Osaaja - ilmoitukset ovat maksuttomia! Ilmoitushinnat löytyvät täältä

Miten maksan ilmoitukseni?
Navetta.comin ilmoitus maksetaan kuten verkkokauppaostos sen jälkeen, kun olet syöttänyt ilmoituksesi tiedot. Maksamisen ajaksi siirryt Paytrail Oy:n tai Paypalin sivustolle, josta maksun vahvistamisen jälkeen on palattava takaisin Navetta.comin sivustolle. Paytrail on luotettava maksun välittäjä, jonka kautta maksun voi suorittaa Suomessa isoimpien verkkopankkien tunnuksilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Jos ilmoituksia on useampia, maksu tapahtuu laskutuksen kautta. Ottakaa ystävällisesti yhteyttä (p. 0400-570110).
 
Näenkö jostakin kuinka usein ilmoitustani on katseltu?
On mielenkiintoista nähdä, kuinka monta sivustolla kävijää on käynyt katsomassa omaa ilmoitusta. Tämä tieto näkyy jokaisen ilmoituksen kohdalla kuvan alapuolella.

Voinko muokata ilmoitustani julkaisun jälkeen ja kuinka poistan sen?
Ilmoitus on muokattavissa koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat. Ilmoituksia muokkaamaan ja poistamaan pääset kirjautumalla ensin sivustolle ja sen jälkeen avaamalla alasvetolaatikosta sivuston oikeasta ylälaidasta Omat vanhat varaosat, Omat vanhat rakennukset tai Omat osaajat –linkin. 

Mistä hallinnoin käyttäjä- ja ilmoitustietojani?
Omiin tietoihisi pääset sivun oikeassa yläkulmassa olevan alasvetovalikon kautta. Se tulee näkyviin vasta sitten, kun olet kirjautunut Navetta.comiin. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, on se tehtävä ensin. Kaikki tiedot ovat muokattavissa kirjautumisesi jälkeen:

Omat tiedot

- Käyttäjätunnus on vapaavalintainen.

- Salasana on vapaavalintainen, mutta sen on oltava vähintään kolme merkkiä pitkä. Se voi sisältää pieniä ja isoja kirjaimia (a-z) tai numeroita. Salasanan voi myös halutessaan muuttaa. Unohtunut salasana lähetetään pyydettäessä tällä sivustolla näkyvään sähköpostisosoitteeseesi. 

- Sähköpostiosoitteesi on tärkeä ohjelmiston ja käyttäjien välistä kommunikointia varten.   

- Tallennettuja hakuja (hakuvahteja) voit muokata ja poistaa omien käyttäjätietojesi alta. 


Miten tuon parhaiten yritykseni ja osaamiseni esille Navetta.comissa?
Panosta ilmoitukseesi! Lisää siihen mahdollisimman paljon näyttäviä kuvia työstäsi, tietoja osaamisestasi ja referenssikohteita. Ammattilaisen etsijät ovat esillä olevan ilmoituksen varassa valitessaan niitä osaajia, joihin ovat yhteydessä.

Mitä muita lisätoimintoja palvelusta löytyy?

Facebook ja muut sosiaaliset mediat: Kiinnostavan ilmoituksen voit jakaa sosiaalisessa mediassa ilmoituksen kuvan alla olevan Share -linkin kautta.

Viesti ilmoittajalle: Jokaisen ilmoituksen jättäjälle voi lähettää henkilökohtaisen viestin ilmoituksen kautta.

Linkkivinkki ystävälle: Kustakin ilmoituksesta on mahdollista lähettää linkkivinkki suoraan tiedossasi olevalle etsijälle.

Tulosta: Ilmoituksen saa tulostettavaan muotoon tästä käskystä.

Lisää suosikkeihin: Suosikki -listan teko ei vaadi rekisteröitymistä, mutta muistiin se jää vain, mikäli olet kirjautunut sisään palveluun omilla tunnuksillasi. Suosikit voit merkitä listaan klikkaamalla sydämen kuvaa.

Lisänäkyvyys ja ilmoituksen muokkaus: Omaa ilmoitusta on mahdollista muokata tai sen näkyvyyttä parantaa suoraan ilmoituksesta. Lisämaksusta ilmoituksen saa nostettua etusivulle ja listauksessa ylimmäksi.


Toivomme, että sivustosta on apua sinulle ja talollesi!


 
Kirjaudu sisään
Käyttäjätunnus
Salasana
Salasana unohtunut? Muistuta