Old School Lifestyle

Yleinen
14916
Otsikko
Old School Lifestyle
Esittelyteksti
Old School Lifestyle on retro- ja vintage-henkinen yritys, jolle mm. ekologisuus, eettisyys ja esteettisyys ovat tärkeitä arvoja. Verkkokaupasta löytyy mm. työkaluja sekä tapetteja.

Old School Lifestylellä on runsaasti erilaisia laadukkaita palveluita, jotka toteutetaan pieteetillä ja asiakasta kuunnellen. Palveluiden toiminta-alue kattaa koko Suomen sekä ulkomaat:
- Maalaus, koristemaalaukset laidasta laitaan, tapetointi sekä muut pintakäsittelyt.
- Rakennusten ja huonekalujen pintojen restaurointi, pinkopahvitus, perinnemaalien valmistus ja perinnemaaleilla maalaus, ikkunoiden ja ovien kunnostus sekä pellavaöljykitillä lasitus, väri- ja tapettitutkimukset, kipsityöt ym. ym.
- Yksityisten ja julkisten tilojen sisustussuunnittelu, myytävien huoneistojen ja kiinteistöjen stailaus ja liiketilojen somistus.
- Kaikki alan koulutukset; luennot, kurssit, opastukset, toisen asteen ammatilliset koulutukset sekä konsultointi.

Blogin ja somen puolelta löydät hyvää tietoa, vinkkejä, tarinoita ja elämyksiä, ja yhteisöllisyyden voimavarasta on helppo ammentaa.

Yrityksen nimellä on kaksi merkitystä. Old school on suoraan suomennettuna vanha koulu, ja myös Old School Lifestyle toimii tunnelmallisessa, vanhassa kansakoulussa Salossa, keskellä valtakunnallisestikin arvokkaaksi noteerattua maalaismaisemaa. Lisäksi old schoolilla tarkoitetaan jotakin aikaisemmalta aikakaudelta peräisin olevaa asiaa, tai perinteistä tapaa tehdä jokin asia. Kuitenkin niin, etteivät nämä asiat ole negatiivisen vanhanaikaisia, vaan kunniotettuja ja tavoiteltuja, todella ”real & genuine”. Old School Lifestyle arvostaa ja toteuttaa näitä seikkoja ja ne näkyvät monessa kohtaa ja varsinkin verkkokaupan valikoimissa. Näin ollen old school -henki on yrityksessä koko ajan vahvasti läsnä. Se on kokonainen elämäntapa, lifestyle.
Julkaistu
12.09.2018
Sijainti
Maakunta
Varsinais-Suomi
  • 249 Näyttämiskertaa
Kaverin nimi *
Kaverin sähköposti *
Nimi
Sähköposti
Viesti
Kirjaudu sisään
Käyttäjätunnus
Salasana
Salasana unohtunut? Muistuta