Lintukorpi Oy

10038
Otsikko
Lintukorpi Oy
Esittelyteksti
Lintukorpi Oy on viiden miehen työryhmä, joka toteuttaa asiakkaan toivomukset viimeistä piirtoa myöten. Olemme erikoistuneet vaikeisiin ja haastaviin restaurointeihin ja rekonstruktioihin. Meiltä voit myös tiedustella kaikista erikoisuuksista mitä mieleenne juolahtaa rakennusrestauroinnin saralla. Toteutamme myös uudiskohteisiin vanhoilla menetelmillä entisajan tunnelmaan esim. muhkuraiset linnanholviseinät, käsin höylätyt lankkukatot/lattiat , käsin piilutut panelit saunaan tai vaikka lämmitetty tiikkilattia kosteisiin tiloihin. Myös kokonaan käsinveistetty hirsimökki kirveellä piilutuilla seinillä on mahdollinen. Jos haluat toteuttaa koko uudiskohteen ekologisilla materiaaleilla ja perinteisillä menetelmillä niin me olemme yhteistyökumpaninne. Tarjoamme myös konsultointipalveluja jos haluat toteuttaa työn itse mutta kaipaat neuvoja tueksesi.
Rakennuskonservaattori Risto Holopainen vastaa pääosin restauroinnin ja konservoinnin konsultoinneista. Ennen siirtymistään Lintukorpi Oy palvelukseen hän ehti tehdä noin 17 vuoden virkauran Museovirastossa.
Myös suunnittelun ammattilaisille. Toimimme myös saaristossa oman venekaluston kuljettamana.Soita ja kysy. Varaa omaan projektiisi meidät hyvissä ajoin, ensi vuotta myydään jo. Oma vannesahalaitos takaa että kauttamamme saa myös aina sopivaa puutavaraa projektiinsa.
Julkaistu
14.02.2011
Sijainti
Maakunta
Kanta-Häme
  • 1383 Näyttämiskertaa
Kaverin nimi *
Kaverin sähköposti *
Nimi
Sähköposti
Viesti
Kirjaudu sisään
Käyttäjätunnus
Salasana
Salasana unohtunut? Muistuta