Mikä Navetta.com?NAVETTA.COM YHDISTÄÄ MEIDÄT KAIKKI, JOTKA OLEMME INNOSTUNEITA VANHOISTA TALOISTA!

 

Navetta.com syntyi tarpeesta yhdistää vanhat talot ja niiden parissa viihtyvät ihmiset. Kokemuksesta tiedämme, että vanhassa talossa asuminen on etuoikeutettu elämäntapa kunnostettuamme itse vuonna 1910 rakennetun hevostallin kodiksemme. Vanhojen rakennustarvikkeiden myynnistä Metsänkylän Navetalla kertyneen kokemuksen myötä innostuimme rakentamaan hakukoneen, jonka avulla hankalasti löytyvien hirsikehikoiden, talon varaosien ja osaajien ja miksipä ei koko vanhan talon etsiminen olisi helpompaa. 

 

Tarjoamme Navetta.comin kautta apuamme silloin, kun etsitte vanhaa taloa, siirrettävää hirsikehikkoa tai oikean kokoista ikkunaa taloonne. Apua voi tarvita myös silloin, jos talossa on kaksikymmentä kunnostettavaa ikkunaa, eikä kaikkea ehdi itse tehdä. Vanhassa talossa voi olla tarpeettomana kaunis kaakeliuuni, jota taas on etsitty toisaalla jo useampia vuosia. Mistä löytyisi uunille purkaja? Aina apua ei löydy ihan heti, mutta sivustollemme voi jättää myös Etsitään – ilmoituksen, jolloin sivuston kävijät voivat ottaa yhteyttä suoraan tarvitsijaan.

Vanha talo on kunnostettava niin, että se säilyy tuleville sukupolville. Toivomme kovasti, että asiasta kiinnostuneet rakentajat vaalisivat ammattitaitoaan ja toisaalta pääsisivät tekemään itseään innostavia töitä. Vain näin ammattitaito kehittyy ja vanhat rakennusperinteet säilyvät. Navetta.comissa voit kertoa itsestäsi vanhojen talojen harrastajille ja ammattitaitoasi arvostaville mahdollisille asiakkaille veloituksetta (Osaajat -rekisteri).

 

Olemme itse innoissamme tästä mahdollisuudesta yhdistää vanhoihin taloihin liittyviä erilaisia tarpeita ja toivomme kovasti, että vuodesta 2010 sivuston eteen tekemämme työ ei ole turhaa. 

 

Toivon mukaan voimme olla avuksi - vanhan talosi asialla!

 

Pia ja Kimmo Kuurma

Navetta.com

 

 

Ps. Olisimme kovasti kiitollisia kaikesta palautteesta ja kehitysehdotuksista!
Katso yhteystietomme täältä

Kirjaudu sisään
Käyttäjätunnus
Salasana
Salasana unohtunut? Muistuta